AsRuL @ ToPaZ
Photobucket
By: Asrul Kamarudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  [26]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Konvo Abg Amrol

Abg Amrol & Tuan Ahmad
Chef die ler
 
View all 12 photos...
Terasa best lak nengok org lain dh konvo, yg kte ni baru jer masuk university kat sini. Abg Amrol amik Master in International Hospitality Management kat University of Strathclyde, staff UM.


Monday, 1-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Makan BEB

 
 
pengarah MSD bersama Presiden Kelab UMNO
View all 6 photos...
Pic ni semasa Pengarah MSD melawat komuniti Melayu di Glasgow dalam majlis berbuka puasa. Majlis ini jg dianjurkan bersama Kelab UMNO Luar Negara Glasgow.


Saturday, 23-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
[b]Welcome to Glasgow, Scotland[/b]

housmate aku, Abg Nizam
Seluruh family 11/6
member baik aku...
View all 18 photos...
Alhamdulillah, sampai jugak aku ke UK ni. lama giler pasang niat nk further study ke sini. kalau korang ingat citer Cinta Antara Benua, time tu ler aku simpan cite2 nk samb ke sini. Akhirnye tercapai jgk. Tp lebih best lg University yg aku belajar ni terima Diploma dr UiTM, So, cuma 2 tahun jer aku kat sini buat 1st degree. So, ni ler pic2 lepas sebulan aku dtg sini. Sabar beb, br sebulan, so takde pic yg lain lg. pasni kte round Europe plak ok. Selamat Menunaikn Ibadah Pose. Jgn ponteng pose. Xpose, ganti balik (Special Case).


[<<  <  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  [26]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net